Ik ben Frank van Garderen

EN ik vertel je graag OVER MIJ.

Voor mij is het persoonlijke aspect van een film juist iets heel belangrijks en moois. Want achter elke opdracht schuilen verhalen en gezichten. Om die verhalen te vertalen op beeld, daar ligt mijn passie. Alles over mij en mijn werkwijze lees je op deze pagina.

Alles over mij als videograaf

Heel graag zou ik je hier al spectaculair vertellen dat ik vanaf mijn 4e een camera in de handen kreeg. Dat is niet zo. Grote kans dat je me op die leeftijd gewoon in de zandbak vond, terwijl ik in m’n eentje avonturen beleefde opgaand in m’n eigen wereldje.

Het was tijdens mijn stage dat ik een camera in de handen geduwd kreeg. De opdracht? Om zelfstandig op pad te gaan en wat interviews te schieten. Met vrijwel geen kennis van een camera ging ik op pad. Superspannend maar ik vond het geweldig! Hier begon het balletje te rollen.

Fastforward naar nu; al ruim 5 jaar met een camera in de hand, m’n neus in de montage en het oog op de beste manier om video’s te bedenken en te verspreiden. Op die manier laat ik de tofste verhalen tot leven komen.

Frank van Garderen

FREELANCE VIDEOGRAAF

Heel graag zou ik je hier vertellen dat ik al vanaf mijn 4e een camera in de handen kreeg en sindsdien alles begon te rollen. Dat is niet zo. Grote kans dat je me op die leeftijd in de zandbak vond, terwijl ik in m’n eentje grootse avonturen en verhalen beleefde met mijn eigen verbeelding.

Tijdens mijn studie kreeg ik bij een stageadres een camera in de handen geduwd. De opdracht? Om zelfstandig op pad te gaan en wat interviews te schieten. Met vrijwel geen kennis van een camera ging ik op pad. Superspannend maar ik vond het geweldig! Hier begon het balletje te rollen.

Fastforward naar nu; al ruim 5 jaar met een camera in de hand, m’n neus in de montage software en het oog op de beste manier om video’s te bedenken en te verspreiden. Op die manier laat ik de tofste verhalen tot leven komen door film! 

Frank van Garderen

FREELANCE VIDEOGRAAF

^ Bekijk hier mijn verhaal ^

Maatwerk

Elk project is uniek, want ik geloof niet in standaardoplossingen. Jouw visie wordt de blauwdruk.

Persoonlijk

Het gaat verder dan filmen; het is de kunst van begrijpen en vastleggen wat jou uniek maakt.

Creatief

Jouw verhaal verdient meer. Met creativiteit zet ik jouw boodschap om in een visueel spektakel dat indruk maakt.

Feitjes over mij

– Ik ben afgestudeerd als Experience Designer

– Mijn studiekeuze dilemma was: multimedia designer of PABO

(spoiler; het werd de eerste)

– Als filmcoach bij Hollywood in de Klas maak ik groep 8 eindfilms

– Fanatiek luisteraar van rock, blues, jazz en zelfs filmmuziek

– Als kind kon ik mezelf heerlijk alleen vermaken (zie rechts)

– Slinger een potje Mario Kart aan en ik ben helemaal happy

Alles over mij als jouw videograaf
frankinhetklein

Als je op zoek bent naar iemand die jouw verhaal met passie en levendigheid kan vastleggen, dan zit je bij mij goed! Mijn stijl is helemaal van deze tijd, met strakke beelden en geluid wat de video’s tot leven brengt. Ik ben altijd enthousiast om unieke projecten te creëren die indruk maken. Wat me echt onderscheidt, is mijn toewijding aan het begrijpen van jouw visie en het omzetten daarvan in een effectief resultaat dat past bij jullie!

Voor bedrijfsprojecten begin ik altijd met een sterk concept en een gedetailleerd plan – ik wil zeker weten dat we precies weten wat we willen bereiken voordat we de aan-knop van de camera aanraken. Dit helpt ons om opvallende video’s te maken die echt aansluiten bij jouw doelstellingen. Voor bruiloften en evenementen ben ik graag de ‘fly on the wall’, die de oprechte momenten vastlegt en ervoor zorgt dat geen detail verloren gaat.

Eigenlijk ben ik voor bijna alles in! Of je nu een bedrijfsvideo, een promotievideo, een evenementregistratie, of een liefdesverhaal wilt vastleggen, ik ben er voor je. Als je iets creatiefs in gedachten hebt dat buiten de standaard valt, laat het me zeker weten. Ik hou wel van een uitdaging!

Ik ben meer dan alleen een cameraman. Ik ben niet tevreden met alleen mooie beelden; jouw video moet raak schieten en in het geheugen blijven hangen. Wat je bij mij krijgt, is niet alleen een dienst, maar een samenwerking. Ik ben er om jouw visie tot leven te brengen en ik doe dat met enthousiasme en toewijding.

Plus, ik heb een zwak voor geluidsontwerp, wat betekent dat de muziek en het geluid net zo belangrijk zijn als het beeld. Klinkt dat allemaal als muziek in jouw oren? Neem contact op en laten we de samenwerking aangaan!

Nu is het tijd voor jouw verhaal!