Trouwfilm laten maken.

Laat een meeslepende trouwfilm jullie bijzondere dag écht onvergetelijk maken!
videograaf Frank van Garderen - bedrijfsfilms en trouwfilms

Een trouwfilm voor jullie bruiloft...

Een trouwfilm heeft een onschatbare waarde. Het vastleggen van de emoties, de geloften, de lachende gezichten en de kleine details van je speciale dag zorgt ervoor dat deze herinneringen voor altijd worden vastgelegd. 

Mijn films stralen de levendigheid van jouw bijzondere dag uit! Je krijgt dus geen saaie film met alleen maar muziek, maar een levendig resultaat met geluiden zoals de schaterlach van gasten, de woorden van familie én de fluisters die jij als bruidspaar niet zo snel meekrijgt. Op deze manier komt de bruiloft weer écht tot leven en is de film een waardevolle toevoeging op jullie dag.

Bruiloft-Marianne&Zweer - Edit_0007_Bruiloft-Marianne&Zweer (1)
Video afspelen

weddingteaser

Trouwfilm-WouterMarije-Edited_0004_Trouwfilm.00_02_04_04.Still010
Video afspelen

weddingteaser

Bruiloftfilm M&P - edit_0006_Bruiloftfilm M&P (edit3)
Video afspelen

weddingteaser

jacq+steven-bruiloft (edit4)_0003_Layer 1
Video afspelen

weddingteaser

Mijn werkwijze

Wat trouwfilms zo leuk maakt is dat elke film weer anders is… want elk bruidspaar is anders! Elke bruiloft is uniek en ik vind het geweldig om de dag door middel van mijn beelden en geluiden weer tot leven te laten komen in een trouwfilm.

Ik werk graag op de achtergrond maar ik stel graag jullie en jullie gasten op je gemak, ook omdat ik dat zelf gewoon gezellig vind en je dat de meest spontane momenten geeft.

Het blijft altijd een leuke uitdaging om alle belangrijke momenten vast te leggen, van het ja-woord bij de ceremonie tot aan het feest. Maar dat is ook wat het zo leuk maakt.  Elke keer weer voel ik me bevoorrecht om een rol te mogen spelen op zo’n belangrijke dag.

Bruiloft trouwfilm - Marianne & Zweer

“I don't dream at night, I dream at day, I dream all day; I'm dreaming for a living.”

- Steven Spielberg

Trouwfilm pakketten

vanaf

1400

INCL. BTW

vanaf

1600

INCL. BTW

vanaf

1800

INCL. BTW

Interesse naar alle mogelijkheden?

Dit zeggen mensen over mij...

Jullie doen je werk zo professioneel, liepen niet in de weg en waren heel relaxed. Het voelde vertrouwd om je op de grote dag om ons heen te hebben.
Jos & Annita
Ouders van de bruid
Wauw wauw wauw.. wat zijn wij hier blij mee. Met een traantje in mijn ogen twee keer achter elkaar gekeken. Zo mooi om dit terug te kunnen zien.
Marit & Peter
Bruidspaar
Echt ZO blij mee! Hier zit veel werk in en dat zien we terug. We vertrouwden op jouw professionaliteit en dat heb je helemaal waargemaakt.
Marianne & Zweer
Bruidspaar
FrankvanGarderen_Annevdl-Fotografie_hoge-resolutie -24

Tijd voor jullie trouwfilm?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen over trouwfilms

De prijs hangt af van verschillende factoren. De grootste factor zijn natuurlijk de uren aanwezigheid! Ik begrijp dat dit een belangrijke beslissing is, dus laten we eens kennismaken zodat ik jullie een persoonlijke offerte kan aanbieden.

Ik weet dat jullie enthousiast zijn om de video te zien! Ik begin met de montage zodra de bruiloft voorbij is. Meestal duurt het twee weken voor ik de bruiloft teaser aanlever, en 2 maanden voor de lange trouwfilm! Natuurlijk doe ik altijd m’n best om hem zo snel mogelijk bij jullie te krijgen.

Absoluut, jullie muzikale keuzes zijn belangrijk! Ik ben meer dan bereid om jullie favoriete nummers in de video te verwerken. Het maakt de video echt van jullie. Let wel op; in de bruiloft teaser gebruik ik exclusief afgekochte muziek. Jullie eigen nummers worden dus enkel in de trouwfilm gebruikt!

Goede vraag! Fotografen leggen momenten vast in foto’; echte momentopnames dus, terwijl ik als videograaf jullie dag in bewegende beelden vastleg. Het geeft jullie een completer gevoel van de emotie en sfeer van de dag. Dit komt bijvoorbeeld doordat je ook écht de geluiden te horen krijgt.

Dat is waar onze samenwerking echt van pas komt. Voor de bruiloft vind ik het fijn om te praten over de belangrijkste momenten en details, zodat ik weet waar ik op moet letten. Tijdens de dag zelf ben ik altijd alert op die bijzondere momenten en kleine details die jullie dag uniek maken. Samen gaan we ervoor zorgen dat ze allemaal in de video worden opgenomen.